Natalie Yonan

Holistisk hälsa & integrerad läkning - mind, body, spirit

Är du redo att lära känna den mest autentiska versionen av dig själv och skapa den verklighet som du drömmer om?


Låt mig hjälpa dig att hitta hem till dig själv igen!

 
IMG_0343-4.jpg

Coachning & Priser

Som holistisk hälsocoach så jobbar jag med den fysiska hälsan och ditt psykiska välmående på ett djupare plan. Jag har valt att fokusera på kvinnor och kvinnors hälsa. Den tid vi lever i just nu ställer höga krav på oss och den stress som ett vanligt liv innefattar är mycket större än vad vi är skapade för. Efter många års arbete med mig själv och min egen läkning så märkte jag att de flesta människor har vissa gemensamma mönster. Mitt jobb som coach är att guida dig till din inre sanning som är grunden till alla medvetna och undermedvetna beslut som du tar dagligen. All min coaching sker på distans via videosamtal.
Läs mer om mig här.

  • privatcoachning 60 min - 1500kr

 
  • 3 månaders program nourish & reboot - 15 000kr

Det här är ett program för dig som har en lång historia av bantning, olika typer av restriktivt ätande, överätande, periodiskt fastande, övertränande och liknande. Om du upplever dig göra “alla rätt” men att inget verkar fungera längre då kan du vara säker på att kroppen hamnat i överlevnadsläge.
I det här programmet fokuserar vi på att ge dig näring, återhämtning, stressreglering, bättre sömnkvalitet, vila och allt det som du under en längre tid längtat efter.

Program - gruppcoachning

my-life-journal-4AL-idYwsEc-unsplash.jpg
 

Jag erbjuder ett antal olika program för dig som är redo att ta första steget i din hälsoresa. Grunden inom all min coachning handlar om att titta på de underliggande orsakerna till varför du mår som du gör och varför du agerar som du agerar. Jag jobbar både teoretiskt och praktiskt. Information om hälsa behöver implementeras och integreras som en egen upplevelse i kroppen för att vara av värde.

Gruppcoachning för kvinnor - The vitality program

Det här programmet är för dig som som behöver en språngbräda. Jag ger dig support och guidning för att du ska få djupare kontakt med dig själv. Gruppcoachning är ett fantastiskt sätt att få känna gemenskap och igenkänning. Det är ett tryggt rum att arbeta med din egna personliga utveckling som människa och att skapa förutsättningar för ett välmående och friskt liv.

Under 8 veckor får du möjligheten att möta dig själv, synliggöra dina underliggande drivkrafter och komma i djupare kontakt med dina behov.

Mitt jobb är att ge dig support och guidning men också att få dig att ta ansvar för ditt eget liv. Du har kraften att ta ansvar för dina handlingar och därmed skapandet av din verklighet. Läs mer om upplägget här.

Start: 15e Oktober

Gruppcoachning för kvinnor - Expansion program - Authentic self

Expansion program - är ett väldigt intimt program för dig som är redo att steppa in i ditt mest “autentiska jag” och på riktigt och börja leva livet enligt dina regler. Vi skalar tillsammans av de lager som inte är DU.

Mitt jobb är att ge dig support och guidning i hur du kan komma i djupare kontakt med din essens och dina behov.

Vi kan bara vara oss själva till den grad som vi känner oss själva. Men det krävs mod. Mod att våga möta det som känns och det som skaver. Skavet är din starkaste kompass.

Endast 5 platser.

Start: Våren 2021

Lär känna ditt sötsug

En online workshop i två delar om socker & sötsug.

Vi tittar på sötsug genom tre olika perspektiv. Vad fyller det söta för funktion: Fysiskt, mentalt och känslomässigt. Teoretisk information blandas med gruppövningar för djupare självinsikt om varför just du använder socker som stöd/flykt/tröst etc i ditt liv.

Du får med dig verktyg för att börja praktisera det du lärt dig. Omsätta dina insikter i praktisk kunskap och börja integrera läkningen på ett djupare plan.

Start: Våren 2021

Sötsug - supportgroup

Gruppcoachning för dig som varit på workshopen och känner att du vill jobba vidare med de principer som lyfts fram.

I grupp börja:

  • integrera läkning på ett djupare plan

  • titta ännu mer på dina individuella orsaker och drivkrafter

  • att läka är en process - låt den processen få ta tid

  • dela medgång och motgång med en grupp som är i samma sits - the messy moments are the ones that matter

 
Growth is painful, change is painful. But nothing is as painful as staying stuck somewhere you don’t belong
beige.jpg
 
my-life-journal-HGt8s3R-l3o-unsplash.jpg

Testimonials

Otroligt empatisk, lyhörd, personlig, jordnära, trygg, härlig, naturlig, charmig, peppande & tillåtande. Bra på att sätta ord på och spegla en i ens ibland röriga uttryck
— Deltagare; Gruppcoachning
 
Natalie som coach är fantastisk! Så oerhört lyhörd och helhjärtat närvarande! Otroligt tydlig, tillåtande och jag kände mig väldigt omhändertagen. Så otroligt vänlig och mjuk i sitt bemötande och den energi, kärlek och förståelse som Natalie utstrålar (även via Zoom) är fantastisk!
— Deltagare; Gruppcoachning
Mycket kunning, engagerad och härlig! Väldigt lätt att prata med. Ställer de rätta frågorna.
— Klient; Privatcoachning