Matresa till München

blomvägg2.jpg

Så coolt hotell! Kan starkt rekomendera The Lovelace hotell om du åker till Munchen innan 2020!

IMG_0181-2.jpg

Hej fina du! Just nu sitter jag på flygplatsen i Munchen och väntar på att boarda planet hem. Jag har haft 2 fantastiska dagar i Munchen. Jag var där på en kort research resa dvs. två dygn av konstant ätande! Haha, tur att det bara var två dagar, va! :P

Jag bodde på ett helt fantastiskt hotell, The Lovelace! Det är ett pop-up hotel beläget i stadsbankens gamla kontorslokaler! Så himla coolt. Förr användes byggnaden av stadsbanken i Munchen, sen har den stått tom och övergiven i massa år men nu har de alltså byggt om till ett superhäftigt pop-up hotell som kommer finnas till och med 2019.

Inredningen i hotellet var precis i min smak och de har verkligen lagt så mycket kärlek i detaljerna. Fullt med gröna växter överallt och eco-friendly material på möblerna. Mycket kork, I LIKE!

Det första jag gjorde när jag kom fram i Onsdags var att gå på ett yoga pass på hotellet! De hade ett 45 minuter jivamuktipass med vegansk lunch som ingick! Så himla bra. I gymmet/yogasalen fanns en helt underbar plantvägg! Så fint, kan man ha en sån hemma eller?!

IMG_0207.jpg
IMG_0042.jpg

Överallt i hotellet finns det "quotes" som på den här dörren till köket! Och lobbyn var det fullt med neon skyltar som sträckte sig över väggarna. Hela hotellet hade väldigt högt i tak! I LIKE!

Folie06-1.jpg

Den här resan innefattade som sagt en hel del ätande! Jag har framför allt varit på jakt efter de bästa veganska croissanterna! Och jag tror faktiskt att jag hittat den! Jag har ju varit med och tagit fram Stockholms och till och med Sveriges första veganska hotellbrunch på Radisson blu royal park i Solna, den kommer ha premiär den 14 januari! Så det får ni inte missa!

IMG_0180.jpg

Åt även den godaste lasagnen i mitt liv och fick återuppleva min barndomsfavvorätt nämligen schnitzel! Den åt jag på ett ställe som heter Max Pett, ett måste om ni nån går befinner er i Munchen.

IMG_0157.jpg

Kan även starkt rekommendera SIGGIS och Bodhi!

IMG_0087.jpg
IMG_0109-2.jpg
IMG_0072.jpg

Tidigt på torsdag morgon hann jag även med ett spiritual warrior yoga pass med min fina vän Selina! <3 Vägg i vägg fanns ett ställe som hette Emmis kitchen som vi hade hört skulle ha Munchens godaste kanelbullar, tyvärr öppnade de inte förrän 10 så jag svängde faktiskt förbi där på vägen när jag skulle till flygplatsen.

IMG_0119.JPG
IMG_0234.JPG
IMG_0237.JPG
IMG_0222.jpg

Röstiburgaren på Bodhi var 10 poäng! Även deras fiterade blomkåls "wings" med BBQ sås, yummy!

image1.jpeg
680D87B1-1613-48C8-B5DD-A350F6E7979B.JPG

Så rolig resa och så mycket mat! Nu ser jag fram emot att komma hem, ladda upp kylen med grön juice och massa nyttigheter! Hoppas du får en fantastisk helg. Jag ska bara vila och ta det lugnt och ladda upp inför nästa vecka!

Natalie Yonan

Is a raw chef and recipe developer at Happy Health blog. She work as a raw food pastry chef, recipe developer, food stylist, photographer and personal chef.