Ur min dagbok

74D808EF-B832-4AFF-B9D1-681019AB7592.JPG
IMG_4971.jpg

Datum: 19 juli

Känsloliv: Lycklig och glad, energisk

Tre saker jag är tacksam för: Mitt liv, ledighet/vardag, min kreativitet

Tre saker jag ser fram emot: Hösten, dra igång roliga projekt + börja plugga igen. Våran bröllopsdag, börja ta emot kostrådgivningsklienter (läääängtar)

Dagens tre minnesvärda händelser: Körde ett helt fantastiskt pass på gymmet i morse, älskar gruppträning på skrotet när alla pushar och hejar på varandra. Att jag kläckte idén om hur min coaching ska se ut till hösten. Fick total klarhet och kreativt flow, satte nästan hela strukturen och känns som att alla bitar börjar falla på plats. En spontan promenad från slussen hem, avskyr vanligtvis att gå men nåt har skiftat, jag promenerar sträckor hit och dit alldeles frivilligt!

Något jag är riktigt bra på: Lära mig nya saker, våga, ta nya grepp om saker, våga ta nya roller, förändras, följa min längtan.

Reflektioner: Livet är upp och ner, ibland upp ibland ner, man måste våga njuta när det är upp.

IMG_5055.jpg

Jag vet inte om det är maten jag äter, sommarn och ledigheten eller bara det faktum att 10 dagar utan mobiltelefon var som spa för hjärnan.

Jag mår så otroligt bra just nu. Har haft 2 väldigt kreativa och produktiva veckor, jag har haft en sån eeeeenorm energi. Har rensat hemma, städat, organiserat, tränat, bockat av gamla to-do lists och helt enkel bara känt att jag är on top of things hela tiden.

Det är så otroligt skönt och för en person som mig som ofta känt att jag lixom inte har “my shit togheter” så är det en fantastisk känsla.

När det gäller dagboken så har jag länge haft som mål att börja skriva lite varje dag, nån slags journal. Det har varit svårt, jag är inte nån som har lätt för att skriva eller uttrycka mig i ord. Tänker liksom i bilder och ord har alltid varit lite knepigt för mig.

Men sen hittade jag en bok på design torget som heter min dag på 3 minuter. Det är en sån färdig journal i i fråge format så man behöver bara svara på några frågor och skriva ner några rader. Det har varit perfekt format för mig och alldeles lagom mycket… Det är skönt när man får en stund för sig själv och kan reflektera över dagen bara…

Jag har dock märkt att jag hellre fyller i den på morgnarna så ofta blir det liksom en del av min morgon rutin och så svarar jag på frågorna som att det handlar om dagen som varit. Det varierar lite…

IMG_4866.jpg

Hänger massvis med syrran som äntligen är hemma efter ett år i Shanghai! <3 Så mysigt. går långa promenader, träffas på spontanfikor och bara hänger hemma hos varandra. Så lyxigt när man inte kunnat göra det på så länge.

Hoppas att ni mår bra och njuter av sommaren.

Puss

/N

Natalie Yonan

Is a raw chef and recipe developer at Happy Health blog. She work as a raw food pastry chef, recipe developer, food stylist, photographer and personal chef.