Vart hittar du din inspiration?

Vart vänder jag mig för att få ny inspiration? Det här inlägget kommer att vara 100% länk-kärlek till mina personliga inspirations hjältar!

Dem är inte så många, och det är inte så ofta som jag tar mig tid att verkligen läsa bloggar. Men nån gång då och då vänder jag mig till dessa fantastiska tjejer för att få ny inspiration!

The Green Life

Sophie Bourdon är en holistisk nutritionist, receptutvecklare, matstylist och fotograf! Jag älskar hennes stil! Klicka på bilderna för att komma direkt till hennes blogg.

My New Roots

Sarah Britton, hon är också en holistisk nutritionist och certifierad Nutritional Practitioner som bor i Köpenhamn. Sarah är superkreativ och hennes blogg My New Roots är förmodligen min absoluta favoritblogg!

Vanelja

Virpi Mikkonen är en recept konstnär, kokboksförfattare, matstylist & fotograf baserad i Helsingfors. Hennes foton, stil och recept är helt fantastiska!

<3

Natalie Yonan

Is a raw chef and recipe developer at Happy Health blog. She work as a raw food pastry chef, recipe developer, food stylist, photographer and personal chef.