Jobba med mig

 

Jag jobbar som frilansande fotograf, kreativ konsult, receptkreatör& hälsoinfluencer. Jag har jobbat med företag som Warner Music, Universal Music, Metro Hälsa, Radisson Blu Royal Park, Haga Health Club, Desert Flower Foundation, Anamma Sverige, Macacos, Clearlife.se, Glimja.se, Happiears, SuperSynbiotic, Pure Brazilian och Matthew Kenney Culinary samt tidningar som RawFood Magazine och Glutenfri matglädje m.fl.

Samarbeten

Jag gör betalda samarbeten som sponsrade inlägg på min blogg och Instagram. Jag jobbar med både små och stora företag som delar mina värderingar och som jag tror kan vara av intresse för mina läsare. Jag tror på samarbeten som matchar det innehåll jag redan skapar och som kan vara autentiskt hela vägen. Av den anledning erbjuder jag inte annonsplatser, utan föredrar att skapa unikt innehåll i samspel med mina läsare.

Jag lägger otroligt mycket tid på att skapa vackra bilder och enkla och inspirerande recept åt mina läsare. Representerar du ett varumärke eller företag som kan vara av intresse för mina läsare?

Kontakta mig gärna så kan vi prata vidare om ett möjligt upplägg. Jag jobbar både med svenska och internationella kunder.

SPONSRADE INLÄGG, MATSTYLING & MATFOTO

LIFESTYLE INNEHÅLL

KONSULTATION FÖR FÖRETAG

Sveriges första Veganska Hotell Brunch

RADISSON BLU ROYAL PARK

RECEPT UTVECKLING

IMG_9714.jpg
IMG_3894.jpg