jag c2.jpg
 

Välkommen till Happy Health

Jag heter Natalie Yonan och är en holistisk kostcoach med stor passion för att hjälpa människor att förbättra deras hälsa och livskvalité. Jag älskar att jobba med människor och tror på att en sann transformation sker när man jobbar med alla delar av människan; det mentala, både det medvetna och undermedvetna, det emotionella och de praktiska strategier som behövs för långvariga och bestående beteendeförändringar.

Jag är övertygad om att alla har förmågan att förbättra sin egen hälsa och känna mer energi och glädje i livet genom att göra medvetna kost- och livsstilsval.

Om du vill veta mer om min kostcoachning så erbjuder jag ett 20 minuters kostnadsfritt samtal som hjälper dig att lära känna mig bättre och förstå hur jag kan hjälpa just dig. Boka din konsultation här.

Om mig

Jag är förutom holistisk kostcoach - fotograf, hälsokock och konsult för flera stora företag som jobbar för bättre välmående på planeten. Min dröm är att leda effektiva och transformerande seminarier, workshops och retreats runt om i världen.

Jag led under mina sena tonår av flera okända (åtminstone för de svenska läkarna) hudsjukdomar, allvarliga eksem, kroniska munsår, och akne. Jag blev så pass sjuk att jag inte kunde gå klart gymnasiet och min livskvalité blev avsevärt sämre. Allt detta satte igång i samband med massa andra förändringar som jag genomgick i livet och efter en tid av total förtvivlan och hopplöshet så började jag se kopplingarna mellan mina hudproblem och det ohälsosamma liv jag tidigare levt. Min kropp gick igenom en fysisk och emotionell reningsprocess och det fanns inga mediciner, kortisonkrämer eller hudspecialister som kunde stoppa det. När jag till slut accepterade det faktum och istället började stötta upp min kropp inifrån med bra näring och känslomässig bearbetning förändrades mitt liv ganska drastiskt. När jag var 20 år hade jag äntligen gått ut gymnasiet och började då också att studera NLP som sen kom att forma en stor del av mitt sätt att arbeta.

Jag har precis som många andra kämpat med en osund relation till mat. Det är inte lätt att i dagens samhälle navigera mellan de olika rön och kostråd som marknadsförs i samtliga medier. Ofta leder det till ett ohälsosamt kroppsfokus, som enligt mig är roten till problemet de förösker lösa. Min filosofi är att livet handlar om mer än mat. Det kanske låter lustigt när det kommer från någon som haft en matblogg och ägnat de senaste åren till att jobba med recept. Faktum är att det är just den resan som har fått mig att landa i den filosofin som jag lever efter idag. Mitt mål är att hjälpa mina klienter att lära känna sig själva bättre, vi behöver alla bli stöd på den vägen.

Jag hoppas kunna hjälpa dig att skapa det livet du drömmer om, eller hjälpa dig att våga drömma igen!

Om bloggen

Jag har tidigare använt bloggen som en plats att dela mina recept. Och det kommer jag delvis fortsätta att göra. Men i takt med att jag förändras så kommer även innehållet på bloggen att ändras. Det kommer bli lite av varje men med mycket fokus på just hälsa och välmående, hoppas ni hänger med!

Kram, N