Vardagsnjutning med Simple Feast

*Inlägget är ett betalt samarbete med Simple Feast.

“Otroligt välsmakande mat som samtidigt känns väldigt hälsosam!”

I måndags lyste höstsolen klart och plötsligt kom en skur som resulterade i dubbel regnbåge! Man kan väl säga att det var en minst sagt magisk eftermiddag… Jag och syrran hade bestämt oss för att styra ihop en relativt spontan middag med vänner. Kvällen blev så himla lyckad och jag tror banne mig att Simple Feast’s låda var skatten i slutet av regnbågen!

Jag hade testat Simple Feast tidigare men för flera av tjejerna var det första gången… De blev såklart sålda direkt! Faktum är att Simple Feast är en relativt ny tjänst: För den som inte hört om det innan så kan jag berätta att det är hälsosam mat lagad av proffskockar, paketerad i miljövänliga förpackningar som skickas direkt hem till dörren.

Koden NATALIE10 ger dig 10% rabatt på din första beställning

Smakar som på restaurang

Eftersom att maten till största del är färdiglagad så behöver man bara värma upp den och göra några “finishing touches”. Voilá! Middagen är färdig! Ganska underbart att det idag finns ett företag som erbjuder ekologiska och veganska måltider som endast tar 10 minuter att göra! Simple Feast smakar verkligen precis som mat smakar på restaurang. Vällagad och smakrik med noga genomtänkta rätter!

Festligt helt utan kött

Precis som namnet antyder så är hela grundidén att det kan vara festligt att avstå kött. Simple Feast har både en vegansk och en vegetarisk variant. Lådorna som maten ligger i är 100% “biodegradable” och tillverkas av majs, härligt med ett företag som tänker hållbart hela vägen, eller hur! Istället för kylklampar av plast använder de Tetraförpackningar med fryst kranvatten som sedan kan användas som dryck till maten och sorteras som papper i återvinningen.

Portionerna är väldigt generösa och beställer man den lilla lådan (för 2-3 personer) så räcker det definitivt till middag för två + lunchlåda för en!

Min absoluta favoriträtt från den senaste lådan var svampbourguignon och potatismos som serverades med morötter, puylinser, grönkål, äpple och lingondressing!

Green Feast & Family Feast

Green Feast och Family Feast är de två olika varianterna man kan välja mellan.
Green Feast är perfekt för den som är nyfiken på det vegetariska eller veganska köket. Maten smaker helt underbart och råvarorna fokuseras runt säsongens gröna.

Family Feast bjuder på välkända måltider och familjefavoriter som hamburgare, bolognese och pizza i ekologiska och växtbaserade versioner. Jag har ju inga kiddos och har därför tänkt att denna lådan inte är nåt för mig men jag måste säga att jag är väldigt spänd på att testa!

Kom ihåg att koden NATALIE10 ger dig 10% rabatt på din första beställning!

Vi åt alltså tre magiska rätter från Grean Feast och våran kväll blev som sagt en succé, vad annat kan det bli med gott sällskap och fantastisk mat!? Om du vill kan du kika på min lilla videosnutt som jag klippt ihop från kvällen… <3 Ha det bäst!

Puss!