Announcement time! Jag börjar podda!

Ja, jag vet det är superlökigt att skriva “Announcement time”, haha! Men nån gång i livet måste man väl få vara lite töntig… Jag är iallafall superglad för att jag äntligen kan meddela att min alldeles egna podcast är släppt!

Podden heter Healthfulness podden och den kommer på många sätt vara en förläggning av mig och det jag gjort tidigare. Men också en fördjupning. Att blogga och fota är ju kul men jag har aldrig känt att det är 100% mitt “element”. Däremot att lära mig mer om hälsa och få snickesnacka med spännande människor som brinner för hälsa och välmående, det! Det känns 100% som mitt element.

Jag kommer inte berätta så mycket mer än så tänkte jag utan jag litar på att du som följer mig och har ett intresse för hälsa går in och lyssnar. <3

Om du gillar podden, så PRENUMERERA och DELA! Skicka den till en vän! Betygsätt och lämna en recension. Det är helt gratis grejer som du kan göra för att hjälpa mig sprida podden. Ju fler recensioner ju högre upp kommer podden i sin kategori och desto fler nya lyssnare kommer att kunna hitta den.

Stor puss och tack för ditt stöd!! <3